Μοντέρνα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα

Μοντέρνα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα Παιδικά Συμεών

Αγαπάμε τα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα γιατί κάθε φορά που έχουμε παραλαβές με νέους κωδικούς, νιώθουμε πως επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι!

Το θερμόμετρο ανεβαίνει και τα παιδιά ζητάνε μοντέρνα καλοκαιρινά ρούχα. Στην νέα καλοκαιρινή συλλογή μας θα βρείτε τα πάντα για το παιδιά όλων των ηλικιών. Οι νέες τάσεις στην καλοκαιρινή παιδική μόδα είναι γεμάτες με έντονα χρώματα και τολμηρά σχέδια.

Τα παιδιά παίζουν για περισσότερες ώρες έξω στον ήλιο και ταλαιπωρούν πιο γρηγόρα τα ρούχα τους. Μαζί με τις συχνές επισκέψεις στην παραλία και τα ατυχήματα από λεκέδες παγωτού, χρειαζόμαστε αρκετά επιπλέον μπλουζάκια, βερμούδες, πετσέτες, μαγιό, εσώρουχα, φούστες, πουκάμισα, παντελόνια, φορμάκια και φουστάνια.

Μοντέρνα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα
Μοντέρνα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα για όλες τις ώρες

Βαμβακερά καλοκαιρινά παιδικά ρούχα

Τα βαμβακερά ρούχα έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι, γιατί είναι πολύ φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών και είναι πολύ εύκολα στην φροντίδα και το πλύσιμο. Βέβαια όσα μπλουζάκια και αν έχουμε σιδερωμένα στο συρτάρι ποτέ δεν φτάνουν.

Η νέα συλλογή μας με καλοκαιρινά παιδικά ρούχα έχει πολλούς συνδυασμούς τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια, από νεογέννητα μέχρι 18 χρονών. Θα τα βρείτε όλα στο κατάστημα μας στην οδό Κολοκοτρώνη 62- 64, στον Πειραιά ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με άμεση παράδοση.

Καλοκαιρινή μόδα για κορίτσια

Ποιο είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού; Μα όλα, φυσικά! Μπλουζάκια και ρούχα με στάμπες ή στολισμένα με αξεσουάρ, θα ντύσουν τα παιδιά με στυλ. Πείτε Yes σε όλα τα χρώματα! Με αυτή την μοντέρνα βαμβακερή μπλούζα Mayoral, για κορίτσια 8-18 ετών θα κάνετε την κόρη σας πολύ περήφανη για το εξαιρετικό γούστο σας.

Βαμβακερή μπλούζα Mayoral

Μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνια τζην, με βαμβακερά παντελόνια ή βερμούδες αλλά και με φούστες σε όλα τα χρώματα. Εμείς σας το είπαμε από την αρχή, οτι η νέα καλοκαιρινή συλλογή μας είναι γεμάτη summer vibes!

Jean Paidika Symeon Kids fashion

Τώρα είναι η εποχή που φοριέται πολύ το τζην! Όσα παντελόνια τζην και αν υπάρχουν στην ντουλάπα πάντα υπάρχει χώρος και για άλλο ένα ακόμα ή και δυο ή και τρία… Όλες οι γενιές αγαπούν τα τζην και θέλουν να έχουν οσα πιο πολλά μπορούν.

Το συγκεκριμένο παντελόνι τζην είναι ιδανικό για κορίτσια 2 -14 ετών. Διατίθεται σε 2 χρώματα. Κάντε σήμερα την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ετοιμάστε μια μοναδική έκπληξη στην κόρη σας ή στην ανιψιά σας ή στην βαφτιστήρα σας. Εδώ θα βρείτε αυτά τα υπέροχα τζην ???? Jean for modern girls!

Οι καλοκαιρινές προτάσεις μας δεν σταματούν εδώ. Έχετε δει αυτό το υπέροχο ριγέ λινό παντελόνι; Παντελόνι μακρύ λινό με ρίγες για κορίτσια 8-18 ετών που θέλουν να είναι στην μόδα χωρίς όμως να θυσιάζουν την άνεση τους. Διαχρονικό και πάντα στυλάτο! Κάντε σήμερα την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ???? Λινό παντελόνι για όλες τις ώρες!

ΡΙΓΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Καλοκαιρινή μόδα για αγόρια

Τα σημερινά αγόρια είναι πολύ ενημερωμένα για όλες τις τάσεις της εφηβικής μόδας και δικαίως έχουν άποψη για την δική τους εικόνα. Το διαδίκτυο είναι μια αστείρευτη πηγή πληροφόρισης σε όλους τους τομείς. Μην σας κάνει έκπληξη που ο νεαρός γιός σας θέλει να διαλέξει μόνος του τα δικά του ρούχα. Τα παιδιά ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και έχουν και τις δικές τους προτιμήσεις.

Στην συλλογή μας θα βρείτε προτάσεις για όλη την οικογένεια. Θα μπορούσαν να λείπουν τα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα για τα αγόρια μας; Φυσικά και όχι!

Δείτε αυτό το διαχρονικό βαμβακερό πουκάμισο Mayoral. Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μας ντύνει τα παιδιά όλων των ηλικιών με εξαιρετικής ποιότητας ρούχα! Είναι κομψό, μακρυμάνικο και σταμπωτό για αγόρια 8-18 ετών. Κάντε σήμερα την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ???? Μπλε πουκάμισο Mayoral.

Πουκάμισο Mayoral

Ο μικρός αγαπάει τις περιπέτειες και θέλει διαρκώς να ανακαλύπτει νέες δραστηριότητες; Κάντε του δώρο αυτό το υπέροχο σετ μπλούζας και βερμούδας. Θα ενθουσιαστεί! Τώρα είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τις παραλίες! ???? Εξαιρετικής ποιότητας μακό σετ, με σταμπωτή βερμούδα, για αγόρια 2 – 8 ετών. Κάντε σήμερα την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ???? Ready for Adventure!

 MAYORAL μακό σετ με βερμούδα

Καλοκαιρινές βουτιές

Σαν τα παιχνίδια στην θάλασσα και τις ατελείωτες βουτιές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο… Εντάξει, μπορεί να αναμετρηθούν και με τα παγωτά. Βέβαια, παγωτό δίπλα στην θάλασσα είναι το όνειρο κάθε παιδιού.

Βρείτε ανθεκτικές πετσέτες θαλάσσης, πόντσο και μαγιό για τα παιδιά στην καλοκαιρινή συλλογή μας. Στο κατάστημα μας υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε για ξέγνοιαστες διακοπές.

summer πετσέτες θαλάσσης

Βρείτε στο κατάστημα μας ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΑ, τα πιο μοντέρνα καλοκαιρινά παιδικά ρούχα και ετοιμαστείτε για υπέροχες και ξέγνοιαστες διακοπές!

X
To top