Ανοιξιάτικα παιδικά ρούχα

Τα ανοιξιάτικα παιδικά ρούχα είναι εδώ και στο κατάστημα μας θα βρείτε τα πάντα για όλη την οικογένεια!

Η Άνοιξη είναι προ των πυλών και η συλλογή στο κατάστημα μας Παιδικά Συμεών εμπλουτίζεται καθημερινά με ανοιξιάτικα παιδικά ρούχα που σέβονται την ανάγκη των παιδιών για ελευθερία στην κίνηση και στο παιχνίδι.

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις σας προσφέρουν το προνόμιο να ανανεώσετε τα ρούχα των παιδιών καθώς φέτος διαρκούν μέχρι και το τέλος του Μαρτίου 2021. Σίγουρα τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να παραγγείλετε την ζακέτα ή το παντελόνι ή και την παιδική φόρμα που λείπει από την γκαρνταρόμπα των παιδιών.

Στα ανοιξιάτικα παιδικά ρούχα πάντα χρειάζεται να υπάρχει μια επιπλέον αλλαξιά ρούχων, έτσι δεν είναι;

Τα παιδικά ρούχα για την Άνοιξη είναι εδώ

Αν η μικρή κόρη σας θέλει ένα φλοράλ φόρεμα για τις πρώτες μέρες της Άνοιξης τότε αυτό το φουστάνι θα την ενθουσιάσει. Και για να μην έχετε αγωνία για το κρύο που ακόμα κρατάει τότε αυτή η κομψή ζακέτα είναι η λύση.

Μπορεί ο γιος σας να μην σας κάνει παράπονα αλλά σίγουρα θέλει και εκείνος αυτό το μοντέρνο παντελόνι και αυτό το πουλόβερ, για να τα φορέσει στην βόλτα του Σαββάτου. Τα αγόρια σήμερα αναζητούν και εκείνα ρούχα που θα τους κάνουν να αισθάνονται πως είναι ντυμένα μοντέρνα όπως και οι φίλοι τους. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα πάντα!

Και αν η καλύτερη σας φίλη μόλις έγινε μαμά τότε θα χρειαστεί πολλά βρεφικά ρούχα για να αλλάζει συχνά το μωρό. Έχετε δει την πλούσια συλλογή μας με βρεφικά ρουχά για αγοράκια και για κοριτσάκια;

Η δική μας ιστορία ξεκινάει από το 1953

Η ιστορία του καταστήματος «Συμεών» ξεκινά από το 1953, όταν ο προπάππους μας Συμεών Ευσταθιάδης πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία, μετά από σειρά δύσκολων ετών εμπορίας υφασμάτων στις υπαίθριες αγορές, καταφέρνει μαζί με τους γιούς του Στέφανο και Φωκίωνα να ιδρύσει εταιρία με την επονομασία «Αδελφοί Ευσταθιάδη και Σία» η οποία στεγάστηκε στο κατάστημα της οδού Κολοκοτρώνη 70.

Το κατάστημα αυτό ξεκίνησε με υφάσματα και λευκά είδη γνωστό στην κοινωνία των Πειραιωτών για την εξυπηρέτηση και τις καλές τιμές του από το 1953 μέχρι σήμερα. Με την πάροδο των χρόνων, το εμπόριο των υφασμάτων έδωσε τη θέση του στο έτοιμο ένδυμα και όπως απαιτούσαν οι καιροί το εμπόρευμα του μαγαζιού έγινε αποκλειστικά η παιδική ένδυση και τα εσώρουχα για όλες τις ηλικίες. Έτσι πέρασε στα χέρια του Συμεών Ευσταθιάδη και έφτασε στην μεγαλύτερη ακμή του με την επονομασία «Συμεών». 

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση μεταφέρθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω Κολοκοτρώνη 62-64 και μόλις τον τελευταίο χρόνο την επιχείρηση ανέλαβε η 4η γενιά με εκπρόσωπο τη Χριστίνα Ευσταθιάδου, κόρη του Συμεών.
Όλα αυτά τα χρόνια η Πειραϊκή κοινωνία αγκάλιασε και στήριξε την επιχείρηση γιατί αναγνωρίζει τη σημασία της προσωπικής επαφής με τους πελάτες, την άριστη εξυπηρέτηση, την αγάπη στο καλό ρούχο και τις προσιτές τιμές. Με οδηγό αυτήν την αντίληψη η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει την πορεία της μέχρι και σήμερα. Σήμερα στο κατάστημά μας θα βρείτε βρεφικό, παιδικό και εφηβικό ένδυμα, παιδικό, γυναικείο και αντρικό εσώρουχο, είδη μπαλέτου, είδη κολυμβητηρίου και είδη παρέλασης. Το μεγαλύτερο μέρος των ρούχων μας είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα.

Τόσο στο φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Κολοκοτρώνη 62-64, στον Πειραιά, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.paidikasymeon.gr θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για τα ρούχα των παιδιών, από νεογέννητα μέχρι και 18 ετών. Μέσα στην συλλογή των ρούχων μας θα βρείτε πολλές επιλογές σε βρεφικό, παιδικό και εφηβικό ένδυμα, αλλά και παιδικό, γυναικείο και αντρικό εσώρουχο, όπως και είδη μπαλέτου, είδη κολυμβητηρίου και είδη παρέλασης. Η αγάπη μας για το καλό ρούχο, η άριστη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές, μας έχουν βάλει μέσα στην καρδιά της ελληνικής οικογένειας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι την άφιξη των νέων προϊόντων μας!

X
To top